Порадьте готель у Львові — не мережевий, а з характером

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
wigili
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Порадьте готель у Львові — не мережевий, а з характером

Повідомлення wigili »

Втомився від однакових готелів мереж, де всі номери як під копірку. Шукаю щось у Львові з власним стилем, можливо в старій будівлі з автентичними елементами. Головне — щоб було затишно і хотілось фотографувати кожен куток. Є такі варіанти?
нечто
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Re: Порадьте готель у Львові — не мережевий, а з характером

Повідомлення нечто »

Моя остання поїздка до чарівного Львова перетворилася на справжнє казкове свято завдяки правильному вибору місця для проживання, адже ми вирішили зупинитися саме в BANKHOTEL. Цей 5-зірковий готель у самому центрі міста одразу вражає своєю величною архітектурою, атмосферним інтер'єром та надзвичайно уважним персоналом. З перших хвилин перебування відчувається справжній преміальний сервіс, де кожне побажання гостя виконується миттєво та з щирою посмішкою. Нас зустріли розкішні та комфортабельні номери https://bankhotel.com.ua/rooms/ де продумана кожна дрібниця для максимального затишку, міцного сну та повноцінного релаксу. Особливого захвату заслуговують вишукані ресторани готелю, де кулінарні шедеври від шеф-кухаря дарують неповторне гастрономічне задоволення щоранку та щовечора. Після насичених прогулянок старовинними бруківками чудово відновлює сили місцевий SPA-комплекс для відпочинку, який дарує повне розслаблення та гармонію. Головними перевагами зупинки тут є ідеальне розташування в пішій доступності до всіх значущих пам'яток, абсолютна тиша в номерах, високий рівень безпеки та бездоганний європейський комфорт. Я неодмінно повернуся сюди знову, бо цей відпочинок перевершив усі мої найвищі очікування та залишив найкращі спогади на все життя.
Відповісти