Професійний догляд

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
wigili
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Професійний догляд

Повідомлення wigili »

Давно хочу спробувати професійний догляд, але зупиняє саме вибір. У магазинах стільки різних шампунів, масок, кремів та інших засобів, що без підготовки легко купити зовсім не те, що потрібно. Де можна подивитися широкий асортимент в одному місці та спокійно розібратися з продукцією перед покупкою? Цікавить досвід тих, хто замовляє онлайн.
нечто
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Re: Професійний догляд

Повідомлення нечто »

Мені допомагає простий принцип: спершу визначити, який тип засобу потрібен, а вже після цього дивитися на виробника та конкретну серію. Коли діяти навпаки, дуже легко захопитися красивими упаковками й набрати зайвого. Для пошуку професійної косметики часто переглядаю інтернет-магазин професійної косметики WELL.UA https://well.ua/ . Зручність для мене в тому, що там можна рухатися різними категоріями й поступово звужувати вибір. Не потрібно одразу знати точну назву товару, достатньо розуміти, для якого догляду він потрібен. Потім можна зіставити кілька позицій і вирішити, що більше відповідає запиту. Такий підхід добре працює, коли хочеться перейти на інший рівень догляду, але немає бажання експериментувати навмання.
Відповісти