Де краще замовляти спеції для домашньої кухні?

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
wigili
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Де краще замовляти спеції для домашньої кухні?

Повідомлення wigili »

Де краще замовляти спеції для домашньої кухні, якщо хочеться мати не лише звичайний чорний перець і лавровий лист? Шукаю паприку, куркуму, орегано, коріандр, суміші перців та приправи для конкретних страв. Було б зручно, якби можна було вибирати невеликі обсяги, бо деякі прянощі використовую рідко й не хочу роками тримати відкриту пачку в шафці. Можливо, хтось уже брав спеції онлайн і підкаже нормальний варіант?
нечто
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Re: Де краще замовляти спеції для домашньої кухні?

Повідомлення нечто »

Я нещодавно переглядав категорію спецій у FoodBoom і там вибір доволі великий. Є близько 180 позицій: окремі прянощі, суміші перців, готові приправи для м’яса, риби, курки, картоплі та шашлику. Фудбум https://foodboom.ua/spetsii/ зручно розглядати ще й тоді, коли потрібні не тільки звичні добавки, адже в каталозі є зіра, сумах, уцхо-сунелі, сванська сіль, шафран, кардамон, бодян та інші цікаві варіанти. Частину товарів можна замовити ваговим способом, а також є різні формати фасування. Наприклад, для повсякденного використання можна взяти мелену паприку, куркуму, орегано або часник, а для нових рецептів додати щось більш специфічне. Мені такий формат подобається тим, що не потрібно купувати велику кількість рідкісної спеції лише заради одного експерименту на кухні.
Відповісти