SEO агенція ProFits

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
Gangster
Гравець команди: Санаторій
Контактна інформація:

SEO агенція ProFits

Повідомлення Gangster »

Хочу поділитися власним досвідом, можливо, комусь це буде корисно. Певний час шукав SEO-агенцію, яка не просто обіцяє швидкий результат, а нормально пояснює, що саме буде робитися з сайтом і навіщо. Раніше вже мав досвід роботи з підрядниками, тому ставився до вибору досить обережно. Хотілося знайти команду, з якою можна спокійно обговорити завдання, отримувати зрозумілі відповіді та бачити реальну роботу над сайтом.

У результаті звернувся до seo агенція ProFits. Сподобалося, що спілкування було без якихось незрозумілих термінів і нав'язування непотрібних послуг. Спочатку обговорили ситуацію, цілі та подальший план роботи. Для мене це важливо, оскільки SEO — це не та сфера, де варто очікувати результату за кілька днів. Тут потрібен системний підхід і нормальна робота протягом певного часу.

Поки що можу сказати, що своїм вибором я задоволений. Комунікація нормальна, питання не залишаються без відповіді, а сам процес зрозумілий. Якщо хтось зараз також шукає SEO-агенцію для просування сайту, можете самостійно ознайомитися з послугами на їхньому сайті.
Відповісти