Xiaomi до 10 тисяч гривень — що реально брати?
-
нечто
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Xiaomi до 10 тисяч гривень — що реально брати?
Всім привіт. Мій старий Самсунг вже ледве дихає, батарея сідає до обіду. Хочу перейти на Xiaomi, бо друзі хвалять, але в лінійках Redmi, Redmi Note, Poco взагалі заплутався. Бюджет приблизно до 10 тисяч. Для мене головне, щоб не гальмував у месенджерах і навігації та тримав хоча б день без розетки. Гри мені не потрібні, фото так собі, головне щоб нормально знімав документи й дітей. Що б ви порадили?
-
wigili
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Re: Xiaomi до 10 тисяч гривень — що реально брати?
Коли мій старий смартфон почав швидко розряджатися і періодично зависати, я зрозуміла, що настав час його замінити. Хотілося придбати сучасний телефон, але без довгих пошуків по десятках незнайомих сайтів, тому вирішила подивитися асортимент YABLUKA. До цього я вже чула про цей магазин від знайомих, але особисто звернулася вперше. Мене цікавив телефон Xiaomi https://ya.ua/smartfony/xiaomi/ оскільки раніше користувалася телефонами цього бренду і загалом залишилася задоволена їхньою роботою. У магазині вдалося спокійно оглянути кілька моделей, порівняти характеристики та вибрати той варіант, який найкраще відповідав моїм потребам. Особливо сподобалося, що консультант пояснював усе зрозуміло, без складних технічних термінів, і відповідав навіть на дрібні запитання. Після оформлення покупки я перевірила комплектацію, а вдома вже перенесла контакти, фотографії та потрібні застосунки зі старого пристрою. Телефон одразу справив приємне враження, адже меню працює плавно, екран яскравий, а заряду вистачає на цілий день при досить активному використанні. За час користування ніяких неприємних сюрпризів не виникло, тому своїм вибором я задоволена. Якщо хтось зараз шукає місце, де можна придбати техніку та гаджети й отримати допомогу з вибором, я б рекомендувала звернути увагу саме на цей магазин.