Потрібен надійний магазин військового одягу та взуття

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
wigili
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Потрібен надійний магазин військового одягу та взуття

Повідомлення wigili »

Підкажіть, будь ласка, перевірене місце, де можна придбати військовий одяг, взуття та спорядження без ризику отримати зовсім не те, що очікуєш. З одягом ще можна розібратися, а от із взуттям для мене особливо важлива якість, бо планую носити його регулярно. Цікавлять реальні відгуки від чоловіків, які вже купували там речі й можуть сказати, як вони поводяться після тривалого використання. Буду радий будь-яким практичним рекомендаціям.
нечто
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Re: Потрібен надійний магазин військового одягу та взуття

Повідомлення нечто »

Давно придивлявся до якісного військового взуття, тому коли виникла потреба придбати надійну пару для тривалого використання, вирішив звернути увагу на взуття LOWA https://prof1group.ua/lowa-1 у PROF1 Group. Для мене великим плюсом стало те, що PROF1 Group є офіційним дистриб’ютором бренду в Україні ще з 2005 року, тому питання оригінальності взуття не викликало сумнівів. Саме взуття залишило дуже позитивне враження: воно добре сидить на нозі, не створює відчуття зайвої важкості та комфортне навіть тоді, коли доводиться багато ходити протягом дня. Особливо сподобалася стабільність стопи під час пересування по нерівній поверхні, адже у польових умовах це має велике значення. Ще один важливий момент - якісні матеріали та продумана конструкція, завдяки яким черевики виглядають справді готовими до інтенсивної експлуатації. У каталозі можна підібрати різні моделі залежно від сезону, умов використання та конкретних завдань. Вважаю, що це саме той випадок, коли взуття є не просто елементом екіпірування, а повноцінним робочим інструментом, від якого залежить комфорт протягом усього дня.
Відповісти