Хочу замовити тканину
-
wigili
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Хочу замовити тканину
Останнім часом захопилася пошиттям одягу для себе та дітей, тому виникла потреба знайти хороший магазин тканин. Хочеться замовляти онлайн, але трохи хвилююся, бо вже був досвід, коли матеріал у реальності виглядав зовсім не так, як на фото. Підкажіть, де можна купити якісну тканину з нормальним вибором кольорів і фактур, щоб не переплачувати та бути впевненим у результаті?
-
нечто
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Re: Хочу замовити тканину
Можу порадити інтернет магазин Текстиль Контакт, оскільки вже неодноразово замовляв там тканини для різних проєктів. На сайті https://tk.ua/ представлений дуже широкий асортимент — від легких літніх тканин до щільних матеріалів для верхнього одягу та домашнього текстилю. Особисто мені подобається, що можна спокійно переглянути характеристики, склад і щільність кожної позиції перед покупкою. Кілька разів замовляв бавовну, муслін та костюмну тканину, і все приходило саме таким, як було описано. Доставка завжди була швидкою, а пакування акуратним. Також часто трапляються акційні пропозиції, тому можна суттєво зекономити, особливо якщо купуєш одразу кілька метрів. Для мене це один із найзручніших і найнадійніших магазинів тканин.