Як мені обрати найкраще підлогове покриття для квартири?
-
- Гравець команди: Булава
- Контактна інформація:
Як мені обрати найкраще підлогове покриття для квартири?
Друзі, доброго дня! Останні кілька тижнів розмірковую над ремонтом в своїй квартирі і дійшов до того етапу, коли треба визначитись з підлогою. І от тут у мене справжній ступор. Варіантів — море: ламінат, паркетна дошка, ПВХ-плитка, ковролін, лінолеум… І кожен продавець, як не дивно, радить саме те, що в нього в наявності. Але я хочу прийняти обґрунтоване рішення, враховуючи зносостійкість, простоту догляду, екологічність, зовнішній вигляд і, звичайно, ціну. Квартира середніх розмірів, дві кімнати та кухня-студія, є кіт, тому питання стійкості до подряпин теж важливе. Підкажіть, будь ласка, як мені обрати найкраще підлогове покриття, щоби воно служило довго, було естетичним та не надто складним у догляді?
-
- Гравець команди: Санаторій
- Контактна інформація:
Re: Як мені обрати найкраще підлогове покриття для квартири?
Привіт! Я вже більше 10 років займаюся ремонтами "під ключ", і можу сказати — ідеального варіанту немає, але є оптимальні рішення під конкретні умови. З твого опису: кіт, кухня-студія, бажання довговічності — однозначно викреслюй ковролін (зношується швидко і запах вбирає), паркет теж складний у догляді, а от сучасна ПВХ-плитка або SPC — дуже гідні варіанти. Вони вологостійкі, не бояться кігтів, не деформуються, легко миються. Ще плюс — великий вибір дизайну: від імітації дерева до каменю. Ламінат — теж норм, але бери з класом стирання не менше 32 і з вологозахистом. І, головне, не купуй на базарі або з рук — стільки разів потім доробляв за "економними". Я раджу подивитись пропозиції на сайті маркетплейсу Umall — там є чіткий поділ по типах, хороші фільтри і актуальні ціни. Сам неодноразово замовляв там підлогове покриття https://umall.ua/catalog/napolnye-pokrytiya-znznnqka/ якість відповідає опису, доставляють швидко, і ніякого "втюхування". Почни з фільтра за приміщенням — наприклад, "для кухні" чи "для житлової кімнати", і вже з цього орієнтуйся. Удачі з вибором!