Косметика для себе
-
korra
- Гравець команди: Лісотехнік
- Контактна інформація:
Косметика для себе
Вперше замовляла Flower Knows онлайн і трохи переживала, чи все приїде цілим, бо упаковка у цього бренду сама по собі дуже ніжна. В результаті замовлення з Holy Lu отримала без проблем — усе було акуратно запаковано. Окремо сподобалося, що товар відповідає фотографіям на сайті, а вибір досить великий. Я брала палетку, але тепер придивляюся ще до помад і парфумів. Приємно, що посилку не довелося довго чекати. Ще й поклали маленький подарунок, що взагалі підняло настрій. Якщо хтось теж давно дивиться на Flower Knows, можу порадити цей магазин для покупки: https://holylu.com.ua/
-
wigili
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Re: Косметика для себе
Я шукаю крем, хочеться поживний на холодну погоду, що можете порадити?
-
нечто
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Re: Косметика для себе
Мій шлях до ідеальної шкіри був дуже довгим і складним через постійний жирний блиск, розширені пори та раптові висипання, які псували мій настрій перед кожною важливою зустріччю. Я випробувала безліч засобів, від аптечної бовтанки до дорогих імпортних сироваток, але справжнім порятунком став балансувальний крем для жирної та проблемної шкіри https://malevich-care.com/krem-dlia-zir ... iri-m-1122 Malevich, який мені порадила порадила подруга після власного успішного досвіду. З перших днів використання я помітила, як добре він вбирається, не залишаючи неприємної плівки чи відчуття липкості, що зазвичай буває з подібними продуктами. Його головна перевага полягає в тому, що він не просто тимчасово матує T-зону, а дійсно нормалізує вироблення себуму, заспокоює запалення та глибоко зволожує шкіру, роблячи її оксамитовою на дотик. Я нарешті змогла відмовитися від щільної тональної основи, оскільки колір обличчя вирівнявся, а нові прищі просто перестали з'являтися. Окремо хочу відзначити легку текстуру і приємний ненав'язливий аромат, завдяки чому щоденний догляд перетворився на справжній приємний ритуал. Тепер я з абсолютною впевненістю рекомендую цей крем кожному, хто втомився від безрезультатної боротьби з недосконалостями і шукає дійсно працюючий якісний продукт.