Широкоформатна плитка 60х120 у звичайній квартирі
-
Roberto
- Гравець команди: Барком
- Контактна інформація:
Широкоформатна плитка 60х120 у звичайній квартирі
Хочемо покласти великі плити на кухні, щоб було менше швів, де збирається бруд. Чи підходить такий формат для стандартних приміщень, чи він тільки для великих будинків? Наскільки складно монтувати такі габаритні елементи і чи потрібен спеціальний клей? Поділіться досвідом експлуатації великоформатного керамограніту.
-
Ewby
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
Re: Широкоформатна плитка 60х120 у звичайній квартирі
Великий формат візуально розширює простір та створює ефект цілісного полотна, що виглядає дуже дорого та сучасно в будь-якому інтер'єрі. Ректифіковані краї дозволяють робити шви товщиною всього 1-2 мм, що мінімізує місця для скупчення жиру чи пилу. Актуальні колекції великих розмірів підібрав для покупців магазин AGROMAT. Саме у них доступна трендова плитка на підлогу https://www.agromat.ua/keramichna-plitk ... a-pidlogi/ . Для монтажу обов'язково використовуйте еластичні суміші високої фіксації, щоб уникнути появи тріщин з часом. Таке покриття перетворить вашу кухню на стильний простір у дусі кращих дизайнерських проектів.
-
wigili
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Зараз підбираю покриття для ванної кімнати, і найбільше сумнівів викликає підлога. Не хочеться перетворювати приміщення на суцільно білу кімнату, тому розглядаю сірі, бежеві та природні відтінки. При цьому важливо, щоб після душу поверхня не була небезпечно слизькою. Також думаю над поєднанням підлоги зі стінами: якщо зробити різні фактури, чи не буде простір виглядати перевантаженим? Буду вдячний за практичні поради від тих, хто вже проходив через вибір матеріалу для невеликої ванної.
-
нечто
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
У маленькій ванній я б не намагався поєднати одразу кілька активних малюнків. Краще вибрати одну виразну фактуру, а решту зробити спокійнішою, тоді приміщення не виглядає строкатим. Щодо підлоги, особисто мені подобаються матові поверхні з легким природним рельєфом, які не створюють ефекту слизької глянцевої площини. Для порівняння варіантів можна заглянути в інтернет-магазин Plitkacom, де представлений керамограніт і є різні формати для подібних задач. Коли вибираєте плитка для пола https://plitkacom.kiev.ua/keramogranit-ua у ванну, я б ще дивився, наскільки легко її буде очищати від нальоту, бо красивий рельєф іноді виявляється незручним у щоденному догляді. Корисно також заздалегідь взяти до уваги розташування зливу, поріг і місця, де доведеться робити підрізання. Якщо плитка має виражений малюнок, майстер повинен правильно його стикувати, інакше на невеликій площі це особливо помітно. Тому перед покупкою краще продумати не лише колір, а весь вигляд кімнати разом із сантехнікою та меблями.