Дівчата й хлопці, усім привіт!Хочу поділитися власною знахідкою, бо сама нещодавно опинилася в ситуації, коли улюблена річ була на межі відправки на смітник.
У мене є шкіряна сумка, з якою я буквально не розлучаюся вже кілька років. Вона ідеальна: зручна, містка, підходить під будь-який лук. Але час і щоденне використання взяли своє — зтерлися ручки, розійшлася блискавка на головному відділенні, та ще й на куті з’явилася неприємна потертість. Спочатку думала, що простіше купити нову, але зараз хороша шкіра коштує космічних грошей, та й знайти точно такий же фасон майже неможливо.
Почала шукати майстерню через знайомих та гугл. Хотілося віддати річ туди, де працюють акуратно, а не просто "залиють клеєм". У результаті знайшла фахівців, які роблять справді якісний ремонт сумок киев. Занесла їм свою улюбленицю без особливих сподівань, але результат мене просто вразив!
Майстри повністю замінили фарбувальне покриття, підібрали колір тон в тон, перепрошили ручки та поставили нову надійну фурнітуру. Сумка зараз виглядає так, ніби я тільки-но забрала її з вітрини магазину. Шви рівнесенькі, шкіра м'якенька, жодних слідів зносу. Цінник при цьому виявився цілком адекватним, особливо якщо порівнювати з покупкою нового аксесуара аналогічної якості.