Здати аналізи у Хмельницькому
-
нечто
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Здати аналізи у Хмельницькому
Всім привіт, останнім часом дивно почуваюся, ось думаю записатися до лікаря, але не йти ж з пустими руками? Які аналізи варто здати попередньо, щоб зрозуміти хочаб початкову картину? Можливо загальний аналіз крові?
-
wigili
- Гравець команди: Алтейро
- Контактна інформація:
Re: Здати аналізи у Хмельницькому
Я давно відкладала профілактичний огляд, хоча розуміла, що хоча б базові аналізи варто робити періодично. Цього разу вирішила почати із загального аналізу крові та звернулася до Меді Лаб Плюс у Хмельницькому. Вибір виявився вдалим, тому що процедура пройшла спокійно, а результати не довелося чекати надто довго. На сайті лабораторії зазначено, що більшість досліджень готові вже наступного дня, а результати можна отримати онлайн. Перед походом на аналіз я звернула увагу на підготовку, оскільки хотілося отримати максимально коректний результат і не створювати зайвих факторів, які могли б вплинути на показники. Сам загальний аналіз крові мені подобається як стартове дослідження для чекапу, адже він дозволяє оцінити цілий комплекс показників крові, а результати можна показати лікарю для професійної оцінки. У Меді Лаб Плюс можна здати загальний аналіз крові https://medilab.km.ua/zagalnyj-analiz-k ... tuvatysya/ із лейкоцитарною формулою та ШОЕ, причому лабораторія вказує на використання автоматичних аналізаторів і додатковий ручний підрахунок лейкоцитарної формули. Для мене великим плюсом стала швидкість, бо не люблю, коли звичайне обстеження розтягується на кілька днів або тижнів. Ще одна перевага - широкий перелік лабораторних досліджень, тому за потреби можна доповнити базовий чекап іншими аналізами, які рекомендує лікар. Розшифровку показників я не робила самостійно, адже норма залежить від конкретного показника, віку, статі та інших обставин, а невелике відхилення ще не означає наявність захворювання. Вважаю, що профілактичний чекап допомагає не чекати появи серйозних скарг, а заздалегідь контролювати основні показники здоров’я.