Хочу замовити все для автоматизації харчового виробництва

Розмови на будь-які теми.
Відповісти
wigili
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Хочу замовити все для автоматизації харчового виробництва

Повідомлення wigili »

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна замовити повний комплект обладнання для автоматизації харчового виробництва? Мене цікавить не лише базова техніка, а й більш спеціалізовані рішення — для обробки м’яса, риби, фасування, нарізки та інших процесів. Важливо, щоб постачальник був надійний, із хорошими відгуками та можливістю консультації щодо підбору обладнання під конкретні потреби виробництва. Можливо, хтось уже проходив цей шлях і може поділитися власним досвідом — де шукати, на що звернути увагу і які бренди або компанії себе добре показали?
нечто
Гравець команди: Алтейро
Контактна інформація:

Re: Хочу замовити все для автоматизації харчового виробництва

Повідомлення нечто »

Можу поділитися власним досвідом, бо нещодавно сам повністю оновлював обладнання для свого невеликого виробництва і довго шукав адекватного постачальника — у підсумку зупинився на STvega і залишився реально задоволений, замовляв у них різні рішення для автоматизації, і все працює стабільно, але особливо хочу відзначити машину для делікатної нарізки риби та м’яса STvega HDFS 40 https://stvega.net/product/mashyna-stve ... -ta-myasa/ , яка приємно здивувала якістю різу та точністю, бо для мене було критично, щоб продукт виглядав презентабельно після обробки, і ця машина справляється ідеально, плюс сам сервіс у них на рівні — допомогли підібрати обладнання під мої задачі, швидко оформили замовлення і проконсультували по нюансах експлуатації, тому якщо шукаєш місце, де можна взяти все в одному місці без зайвого головного болю, то я б радив почати саме з них.
Відповісти