М'ячі Molten, Wilson, Gala!
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
М'ячі Molten, Wilson, Gala!
Буквально 10-15років тому мало хто знав такий м'яч як Mikasa, весь радянський союз грав м'ячами братньої соціалістичної країни Чехословакії Gala, відповідно ними і грали. Тепер крім мікас таке враження ніхто і нічим не грає!? Хочеться почути враження власників м'ячів Molten, Wilson або Gala(лінку не знайшов..), якщо такі є тут. Які враження від гри ними!?
Я пам'ятаю як мав Галу, то вони спочатку були дуже твердими, але пізніше "розбивались" і ставали надзвичайно м'якими от такі спогади.
Я пам'ятаю як мав Галу, то вони спочатку були дуже твердими, але пізніше "розбивались" і ставали надзвичайно м'якими от такі спогади.
- Sanya
- Гравець команди: Дамаск
- Контактна інформація:
Re: М'ячі Molten, Wilson, Gala!
На московской конфе писали, что Молтен топовый - супер. Отличный мяч, даже круче топовой Микасы. Топовый Молтен используется в итальянской лиге и некоторых других европейских. А Молтены бюджетные - фуфло.
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Sanya
Я то саме читав, мені цікава думка тих хто грає ними
Ще там знайшов таке от цікаве відео
Ще там знайшов таке от цікаве відео
- Sanya
- Контактна інформація:
Так во Львове Молтены хорошие даже не продаются. Только дешевые есть в Спортландии. ИМХО вряд ли у нас найдутся те, кто играл.Yelik писав:Sanya
А Галой играл я. Не помню модель, белая какая-то. Мяч как мяч, примерно на уровне Виннера. Никаких особенных впечатлений.
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Sanya писав:А Галой играл я. Не помню модель, белая какая-то. Мяч как мяч, примерно на уровне Виннера. Никаких особенных впечатлений.
Сань може то був Віннер?
- ihor
- Гравець команди: Фортуна
- Контактна інформація:
Відео мені нагадує простий піар. Якщо дивитись на траекторію польоту, то він іде то вище то нижче, то закручений направо то наліво. Просто підібрали набір попадань найближчий і все.
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
ihor
Але як би там не було, Molten офіційний м'яч італійської волейбольної ліги, думаю не просто так Сьогодні був в Спортландії там стоїть на стенді м'ячик Molten 4000 за 410грн., цікаво як він в грі
Але як би там не було, Molten офіційний м'яч італійської волейбольної ліги, думаю не просто так Сьогодні був в Спортландії там стоїть на стенді м'ячик Molten 4000 за 410грн., цікаво як він в грі
- Sanya
- Контактна інформація:
Хоч то й грали на відпочинку, та я був не п'яний. Надпис на мячі ще розбирав.Yelik писав:Sanya писав:А Галой играл я. Не помню модель, белая какая-то. Мяч как мяч, примерно на уровне Виннера. Никаких особенных впечатлений.
Сань може то був Віннер?
Грали Gala десь близько шести років(поки не купили MVA200) що можна сказати .Спочатку він був дійсно досить твердий та за один місяць втовкся і служив вірою-правдою.Це була оригінальна Чеська Gala не то що є в багатьох спорттоварах.До речі я неправильно написав (була) він (мяч) і зараз ще в непоганому стані і деколи ми ним ще граєм.Якщо когось цікавить модель я гляну і відпишу.Ціна цієї Gala була десь 80 S.
-
- Контактна інформація:
Yelik
на оф сайті молтен, навіть, не має такої моделі)) ми збираємось замовити мольтен з ібею..якшо ше хтось бажає -приєднуйтесь) дешевше буде)
на оф сайті молтен, навіть, не має такої моделі)) ми збираємось замовити мольтен з ібею..якшо ше хтось бажає -приєднуйтесь) дешевше буде)
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Який саме, можна лінк?natka_vmiks писав:Yelik
Бачив кілька днів тому в Метро продають чеські м'ячі Gala Mistral по демократичній ціні 209грн. і Gala Training 179грн.
-
- Контактна інформація:
http://cgi.ebay.com/MOLTEN-PRO-TOUCH-RE ... 7fe9#rpdId
це по ходу топовий молтен) є 10 шт за такою ціною)
це по ходу топовий молтен) є 10 шт за такою ціною)
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Наскільки мені відомо топовий в них дещо інший м'яч http://www.moltensports.co.uk/shop/molt ... yball.aspx
-
- Контактна інформація:
цей вже най най)) але я ше не бачила де можна купити. попередній був Official volleyball of USA Volleyball
http://www.moltenusa.com/
http://www.moltenusa.com/
-
- Контактна інформація:
я сьогодні замовляю мячик Molten, якщо є бажаючі то пишіть) у вас останній шанс)