Також над тим думав, незнаю чи встигнемantik писав:форму "volleyball.lviv.ua" делаем?

Чого так песимістичноantik писав:не выиграем, то хоть розпиарим сей ресурс

Також над тим думав, незнаю чи встигнемantik писав:форму "volleyball.lviv.ua" делаем?
Чого так песимістичноantik писав:не выиграем, то хоть розпиарим сей ресурс
я где-то так себе это и представлялYelik писав:хоча можна просто ззаду написати великими http://www.volleyball.lviv.ua, а спереду маленькими зліваНад кольором треба подумати, пропоную синій.
Думаю в районі 50 грн оптимальний варіант, на популяризації волейболу не потрібно економити на рекламі!antik писав:на счет футболок, будет в районе 28 грн. за саму футболку + 15грн за печать... итого в районе 43 грн.кто что думает по этому поводу?
кубковий - то програв і вилетів, груп нема,Yelik писав:Nazariy
Кубковий це як?Тобто ми граєм в групі зі всіма командами чи відразу на "вильот"?
Zayac писав:кубковий - то програв і вилетів, груп нема,Yelik писав:Nazariy
Кубковий це як?Тобто ми граєм в групі зі всіма командами чи відразу на "вильот"?
тому якщо ми так серйозно готуєм футболки (і не економим на популяризації гри), хотілося б не один раз їх вдягнути - хоча іде я хороша.
БлінZayac писав:кубковий - то програв і вилетів, груп нема,
Я там футболку запропонував з номером , може хтось хто в цьому краще розбирається то поправить менеMorwun писав:Треба буде з номерами розібратись....номера обовязкові!!!