"ЛАВКА"

Обговорення, організація та проведення ігор, тренувань та змагань
Rayan
Контактна інформація:

Re: "ЛАВКА". Гра 10.02.2010

Повідомлення Rayan »

Ок. Гра буде, здається є набір.
I'm the voice inside your head
You refuse to hear
...
tatasuk
Контактна інформація:

Повідомлення tatasuk »

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!!

Інформація для обговорення!!!!
На даний момент винекли певні непорозуміння з УДСО (власниками залу), щодо оплати за зал за січень 2010 року.
Питання в наступному - в січні ми були на тренуванні 2 рази, відповідно я й заплатив за 2 тренування 300 грн.
УДСО ж вважає, що ми мали заплатити як за місяць, бо те що ми не ходили тільки наша вина.

Тепер сама суть питання, для вирішення фінансового питання, тобто як оплачувати за зал - НОРМАЛЬНО не ідучи на конфлікт з УДСО, бачемо 2 шляхи:
1) ПЕРСОНАЛЬНИЙ - тобто за рахунок активізації бажаючих тренуватися ми залишаємо вартість тренування на рівні 15 грн./день. Чим нас буде більше відповідно більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
2) УКРАЇНСЬКИЙ - ми збільшуємо платуза тренування з 15 грн. до 20 грн., а далі аналогічна ситуація щой в ПЕРСОНАЛЬНОМУ - більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.

Питання виноситься на обговорення!!! Прохання свої думки, побажання писати!!!!
Quik
Контактна інформація:

Повідомлення Quik »

угоду про оренду залу не складали? все на словах домовлялися?

я за те щоб була більша кількість гравців, і відповідно надлишок коштів відправляти на погашення заборгованості. Якщо буде стабільно ходити 12чол. то з гри буде залишатися 30 грн, відповідно за 10 ігор (2.5міс) можна назбирати тих 300 грн...
Rayan
Контактна інформація:

Повідомлення Rayan »

Останні рази в нас назбирувалося в притик 10(!) чоловік, з яких четверть "знайоми знайомих , які були покликані щоб відбулася гра ". Сорі, але це "долампочки", при такій відвідуваності можна прикривати ЛАВКУ :) Далі фіксувати таку гру без постійних гравців я не бачу сенсу. Ті хто постійно ходить (6-7 чоловік) гарантовано мають де грати і без того (Інші дні, інші команди)
Моя пропозиція:
Збільшити плату за гру до 20 гривень, що дасть можливість погасити борг.
Наступні 4-5 ігор будуть "тестовими", якщо збір гравців і надалі буде таким складним (хоча то слабо сказано ), як в останній місяць, то незалежно від бажання одиниць, про зал можна забути (це факт !!!).

Якщо простіше: НЕМАЄ(!) 12 гравців для ігор і якщо не буде, то сенсу в іграх на Липинського тоже НЕМАЄ. :)
You refuse to hear
...
Yelik
Адміністратор сайту
Гравець команди: volleyball.lviv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik »

У вас тут такі ультиматуми :) в нас наприклад ходить 8-10, деколи буває і 13-14, ніхто з того проблеми не робить. Не завжди ж можуть всі прийти, причому 12 чол. рівно :) Вам очевидно, треба людей добрати 2-3чол. і все буде ок.
Rayan
Контактна інформація:

Повідомлення Rayan »

Yelik писав:У вас тут такі ультиматуми :) в нас наприклад ходить 8-10, деколи буває і 13-14, ніхто з того проблеми не робить. Не завжди ж можуть всі прийти, причому 12 чол. рівно :) Вам очевидно, треба людей добрати 2-3чол. і все буде ок.
У вас наприклад ходить 8-10 а в нас останнім часом 4-6 і добирання людей в останню секунду "бо гри не буде".
І це не ультиматум, це нажаль факт. Якщо відвідування буде аналогічне, то ми просто не вийдемо на "нуль" ні по грі, ні по оренді. Останні 4 рази грали 4(!) різні склади. Набір потрібен, але я щось не бачу звідки :)
You refuse to hear
...
Yelik
Адміністратор сайту
Гравець команди: volleyball.lviv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik »

Rayan писав:Останні 4 рази грали 4(!) різні склади.
Треба розібратись чому так! Це і буде причина відсутності достатньої к-сті людей, імхо.
Quik
Контактна інформація:

Повідомлення Quik »

збільшивши плату за гру, нових людей точно не наберемо

чим платити 20грн за холодний напівпорожній зал, я краще поїду на Полюя (хоч мені і дальше)
Rayan
Контактна інформація:

Повідомлення Rayan »

Quik писав:збільшивши плату за гру, нових людей точно не наберемо

чим платити 20грн за холодний напівпорожній зал, я краще поїду на Полюя (хоч мені і дальше)
+1 Про що я й говорю ;)
You refuse to hear
...
Rayan
Контактна інформація:

Повідомлення Rayan »

Оголошую набір на гру 17 лютого
You refuse to hear
...
abarinoff
Контактна інформація:

Повідомлення abarinoff »

tatasuk писав:ПОВІДОМЛЕННЯ!!!!

Інформація для обговорення!!!!
На даний момент винекли певні непорозуміння з УДСО (власниками залу), щодо оплати за зал за січень 2010 року.
Питання в наступному - в січні ми були на тренуванні 2 рази, відповідно я й заплатив за 2 тренування 300 грн.
УДСО ж вважає, що ми мали заплатити як за місяць, бо те що ми не ходили тільки наша вина.

Тепер сама суть питання, для вирішення фінансового питання, тобто як оплачувати за зал - НОРМАЛЬНО не ідучи на конфлікт з УДСО, бачемо 2 шляхи:
1) ПЕРСОНАЛЬНИЙ - тобто за рахунок активізації бажаючих тренуватися ми залишаємо вартість тренування на рівні 15 грн./день. Чим нас буде більше відповідно більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
2) УКРАЇНСЬКИЙ - ми збільшуємо платуза тренування з 15 грн. до 20 грн., а далі аналогічна ситуація щой в ПЕРСОНАЛЬНОМУ - більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.

Питання виноситься на обговорення!!! Прохання свої думки, побажання писати!!!!
Я думаю можно обьединить два предложенных варианта, поднять плату и найти больше желающих на игру. Даже если вдруг будет ходить 12 человек, то из оставшихся денег можно создать резерв для дополнительных игр/подстраховки на случай если кто-то не пришел.

Что касается набора новых людей, нужно определиться, кто планирует ходить постоянно, тогда будем знать сколько еще людей нужно, ИМХО.
Jump high, strike fast !
abarinoff
Контактна інформація:

Повідомлення abarinoff »

Rayan писав:Оголошую набір на гру 17 лютого
1) abarinoff
Jump high, strike fast !
Rayan
Контактна інформація:

Re: "ЛАВКА". Гра 17.02.2010

Повідомлення Rayan »