"ЛАВКА"
Re: "ЛАВКА". Гра 10.02.2010
Ок. Гра буде, здається є набір.
I'm the voice inside your head
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
ПОВІДОМЛЕННЯ!!!!
Інформація для обговорення!!!!
На даний момент винекли певні непорозуміння з УДСО (власниками залу), щодо оплати за зал за січень 2010 року.
Питання в наступному - в січні ми були на тренуванні 2 рази, відповідно я й заплатив за 2 тренування 300 грн.
УДСО ж вважає, що ми мали заплатити як за місяць, бо те що ми не ходили тільки наша вина.
Тепер сама суть питання, для вирішення фінансового питання, тобто як оплачувати за зал - НОРМАЛЬНО не ідучи на конфлікт з УДСО, бачемо 2 шляхи:
1) ПЕРСОНАЛЬНИЙ - тобто за рахунок активізації бажаючих тренуватися ми залишаємо вартість тренування на рівні 15 грн./день. Чим нас буде більше відповідно більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
2) УКРАЇНСЬКИЙ - ми збільшуємо платуза тренування з 15 грн. до 20 грн., а далі аналогічна ситуація щой в ПЕРСОНАЛЬНОМУ - більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
Питання виноситься на обговорення!!! Прохання свої думки, побажання писати!!!!
На даний момент винекли певні непорозуміння з УДСО (власниками залу), щодо оплати за зал за січень 2010 року.
Питання в наступному - в січні ми були на тренуванні 2 рази, відповідно я й заплатив за 2 тренування 300 грн.
УДСО ж вважає, що ми мали заплатити як за місяць, бо те що ми не ходили тільки наша вина.
Тепер сама суть питання, для вирішення фінансового питання, тобто як оплачувати за зал - НОРМАЛЬНО не ідучи на конфлікт з УДСО, бачемо 2 шляхи:
1) ПЕРСОНАЛЬНИЙ - тобто за рахунок активізації бажаючих тренуватися ми залишаємо вартість тренування на рівні 15 грн./день. Чим нас буде більше відповідно більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
2) УКРАЇНСЬКИЙ - ми збільшуємо платуза тренування з 15 грн. до 20 грн., а далі аналогічна ситуація щой в ПЕРСОНАЛЬНОМУ - більша каса, відповідно надлишок грошей переноситься в касу ЛАВКА і ми за рахунок надлишкових грошей зможемо мати додоткові безкоштовні тренування.
угоду про оренду залу не складали? все на словах домовлялися?
я за те щоб була більша кількість гравців, і відповідно надлишок коштів відправляти на погашення заборгованості. Якщо буде стабільно ходити 12чол. то з гри буде залишатися 30 грн, відповідно за 10 ігор (2.5міс) можна назбирати тих 300 грн...
я за те щоб була більша кількість гравців, і відповідно надлишок коштів відправляти на погашення заборгованості. Якщо буде стабільно ходити 12чол. то з гри буде залишатися 30 грн, відповідно за 10 ігор (2.5міс) можна назбирати тих 300 грн...
Останні рази в нас назбирувалося в притик 10(!) чоловік, з яких четверть "знайоми знайомих , які були покликані щоб відбулася гра ". Сорі, але це "долампочки", при такій відвідуваності можна прикривати ЛАВКУ
Далі фіксувати таку гру без постійних гравців я не бачу сенсу. Ті хто постійно ходить (6-7 чоловік) гарантовано мають де грати і без того (Інші дні, інші команди)
Моя пропозиція:
Збільшити плату за гру до 20 гривень, що дасть можливість погасити борг.
Наступні 4-5 ігор будуть "тестовими", якщо збір гравців і надалі буде таким складним (хоча то слабо сказано ), як в останній місяць, то незалежно від бажання одиниць, про зал можна забути (це факт !!!).
Якщо простіше: НЕМАЄ(!) 12 гравців для ігор і якщо не буде, то сенсу в іграх на Липинського тоже НЕМАЄ.

Моя пропозиція:
Збільшити плату за гру до 20 гривень, що дасть можливість погасити борг.
Наступні 4-5 ігор будуть "тестовими", якщо збір гравців і надалі буде таким складним (хоча то слабо сказано ), як в останній місяць, то незалежно від бажання одиниць, про зал можна забути (це факт !!!).
Якщо простіше: НЕМАЄ(!) 12 гравців для ігор і якщо не буде, то сенсу в іграх на Липинського тоже НЕМАЄ.

You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
У вас тут такі ультиматуми
в нас наприклад ходить 8-10, деколи буває і 13-14, ніхто з того проблеми не робить. Не завжди ж можуть всі прийти, причому 12 чол. рівно
Вам очевидно, треба людей добрати 2-3чол. і все буде ок.

У вас наприклад ходить 8-10 а в нас останнім часом 4-6 і добирання людей в останню секунду "бо гри не буде".Yelik писав:У вас тут такі ультиматумив нас наприклад ходить 8-10, деколи буває і 13-14, ніхто з того проблеми не робить. Не завжди ж можуть всі прийти, причому 12 чол. рівно
Вам очевидно, треба людей добрати 2-3чол. і все буде ок.
І це не ультиматум, це нажаль факт. Якщо відвідування буде аналогічне, то ми просто не вийдемо на "нуль" ні по грі, ні по оренді. Останні 4 рази грали 4(!) різні склади. Набір потрібен, але я щось не бачу звідки

You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
Треба розібратись чому так! Це і буде причина відсутності достатньої к-сті людей, імхо.Rayan писав:Останні 4 рази грали 4(!) різні склади.
збільшивши плату за гру, нових людей точно не наберемо
чим платити 20грн за холодний напівпорожній зал, я краще поїду на Полюя (хоч мені і дальше)
чим платити 20грн за холодний напівпорожній зал, я краще поїду на Полюя (хоч мені і дальше)
+1 Про що я й говорюQuik писав:збільшивши плату за гру, нових людей точно не наберемо

You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
Оголошую набір на гру 17 лютого
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
Я думаю можно обьединить два предложенных варианта, поднять плату и найти больше желающих на игру. Даже если вдруг будет ходить 12 человек, то из оставшихся денег можно создать резерв для дополнительных игр/подстраховки на случай если кто-то не пришел.tatasuk писав:ПОВІДОМЛЕННЯ!!!!
Что касается набора новых людей, нужно определиться, кто планирует ходить постоянно, тогда будем знать сколько еще людей нужно, ИМХО.
Jump high, strike fast !
1) abarinoffRayan писав:Оголошую набір на гру 17 лютого
Jump high, strike fast !
Re: "ЛАВКА". Гра 17.02.2010
1) abarinoff
2) Rayan
3) Татьяна (EPAM)
4) Степан
2) Rayan
3) Татьяна (EPAM)
4) Степан