Приходи конечноslon99 писав:хммм я бы пришёл елси можна.уровень игры нормальный.играл за НУ "ЛП".

1) Quik
2) abarinoff
3) Taipan
4) pavdan
5) Vuhasty
6) slon99
7) Buts
Приходи конечноslon99 писав:хммм я бы пришёл елси можна.уровень игры нормальный.играл за НУ "ЛП".
ПрогулюютьYelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
Ну і чудово, а то знову чекати поки пограєшРоман_ЛВ писав:ПрогулюютьYelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
може вони думають що гра стабільно по четвергах і вже можна не відписуватись?Yelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
Надеюсь что они так не думают, а то опять прийдется разбиваться на комманды и играть по очереди...Quik писав:може вони думають що гра стабільно по четвергах і вже можна не відписуватись?Yelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
напевно прийде знову чоловік 17-20
Все я відписався і так мені здається завтра нас буде певно чоловік 20, чує моє серцеabarinoff писав: Кстати, участники "збірної солянки", отписываемся в этой теме Давайте знайомитись!,
а то уже пора бы и официально зарегистрировать комманду, если конечно все согласны...
Мені здається, що не дуже прогулюють, оці хлопці з Ланос клубу (поправте якщо ще не всі)Роман_ЛВ писав:Прогулюють
Quik писав:може вони думають що гра стабільно по четвергах і вже можна не відписуватись?Yelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
Предлагаю тих хто прийде відписуватись тут щоб було зрозуміла кількість народу.Роман_ЛВ писав:Quik писав:може вони думають що гра стабільно по четвергах і вже можна не відписуватись?Yelik писав:А де ж решта ланос-клубу?
А ты предлагаеш нам не приходить? Или как?