1) abarinoff
Если не секрет, почему именно на Пасичной хочешь играть ? Там условия/зал лучше или просто ближе к дому ?Quik писав:але я планую ходити на ігри, що будуть на Пасічній, тому якщо ви будете збиратись на Пулюя то я пас..
Надіюсь що там будуть збиратись гравці з середнім рівнем гри, щоб цікавіше було грати.abarinoff писав:Если не секрет, почему именно на Пасичной хочешь играть
Умови там дійсно кращі, зал більший , сітка натягується нормально + висота регулюється, освітлення більш менш і здається до стелі трохи вище, і ще там від бокових ліній відстань з запасом є десь 2-3 метри що б мяч прийняти , так що зал однозначно кращий( був принаймні ще весною).abarinoff писав:Если не секрет, почему именно на Пасичной хочешь играть ? Там условия/зал лучше или просто ближе к дому ?
На самом деле название "Збірна Солянка" временное, я думаю когда наконец соберем полноценную команду из 6 человек придумаем новое названиеdjozzik писав:відкрийте секрет, чому така назва "Зб Солянка"! І в кого виникла така ідея створити команду!
Ну я думаю, что в комманду принимаются не только те, кто раньше играл в секциях НУ ЛП по волейболу, а все желающие играть и совершенствовать свои навыкиTaipan писав:Основне що нас обєднує- це те що всі свого часу грали на секціях в НУ ЛП по волейболу і грають досить непогано + бажання вдосконалюватися.
все пішло від фразиYelik'аdjozzik писав:відкрийте секрет, чому така назва "Зб Солянка"! І в кого виникла така ідея створити команду!