Жіноча команда
Жіноча команда
Форум - просто суперовий! але один ньюанс дівчта тут є??? є зацікавлені в жіночій команді?
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
Re: Жіноча команда
Принаймі одна зареєстрована є memberlist.php?mode=viewprofile&u=68 надіємось, що далеко не остання
Незнаю чи є зареєстровані тут, але зі мною постійно грають 2-3 знайомі дівчини (доречі попри весь скептицизм, достатньо непогано)
I'm the voice inside your head
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
Дуже цікаво! а де ви граєте? я б теж із здоволенням прийшла на гру ))) візьмете?Rayan писав:Незнаю чи є зареєстровані тут, але зі мною постійно грають 2-3 знайомі дівчини (доречі попри весь скептицизм, достатньо непогано)
Увас дивний метод підбору команди. Граємо ми по середах, гравці у нас різнопланові і різного віку (від 24 до щось за 50 ).Ludmilka писав:Дуже цікаво! а де ви граєте? я б теж із здоволенням прийшла на гру ))) візьмете?Rayan писав:Незнаю чи є зареєстровані тут, але зі мною постійно грають 2-3 знайомі дівчини (доречі попри весь скептицизм, достатньо непогано)
Тому "візьмете - не візьмете" полягає в тому наскільки ми вам підходим (і кількість дівчат тут далеко не основне )
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
До речі, з нами також деколи дівчина грає
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Щось опустив спочатку, хочу спитати.. а де граєте?Rayan писав:Граємо ми по середах
Зал на Липинського, ДСО. Деталі треба попитати знайомих, але там якась довга історія щодо його орендиYelik писав:Щось опустив спочатку, хочу спитати.. а де граєте?Rayan писав:Граємо ми по середах
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
Як на мене, краще "мішані" команди. Більше однієї дівчини на команду - буває забагато:))Ludmilka писав:Форум - просто суперовий! але один ньюанс дівчта тут є??? є зацікавлені в жіночій команді?
То ти просто ревнуєшTonya писав:Як на мене, краще "мішані" команди. Більше однієї дівчини на команду - буває забагато:))Ludmilka писав:Форум - просто суперовий! але один ньюанс дівчта тут є??? є зацікавлені в жіночій команді?
Хоча то правда
You refuse to hear
...
You refuse to hear
...
Ще є одна дівчинка,щоб пограти!
Привіт усім)))
Хотілось би також пограти в волейбол.
підкажіть- куди приходити?
правда, я не "профі", але м'яча не боюсь.
Хотілось би також пограти в волейбол.
підкажіть- куди приходити?
правда, я не "профі", але м'яча не боюсь.
Сьогодні приходь....30,09,2009 ..... 19,00 зал на Пулюя 36
Фізкульт привіт! Волейбол для мене, швидше, захоплення. Професійно цим видом спорту не займалась, лише періодичні вуличні зібрання. Але тепер мені спало на думку, чому б не потренуватися врешті, бо "рівень" бажав би кращого.. Тому не знаю, чи можу в цьому розділі, але якби хто підказав, де можна у вечірні години (не раніше 19:00год) тренуватися з тренером, щоб почати удосконалювати свою гру, буду вдячна. Пошук в неті та дзвінки у можливі заклади наразі не дали результату, так як, якщо це ВУЗ, напр-д, то вони тренують своїх студентів і вдень. Дяка тому, хто відгукнеться з інформацією.