СШ № 96, СИХІВ
-
- Гравець команди: Радехів
- Контактна інформація:
Re: СШ № 96, СИХІВ
а до вас ще можна? з ким тут звязатися щоб дізнатися деталі
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Гравець команди: volleyball.lviv.ua
- Контактна інформація:
Orange
див ПП.
див ПП.
-
- Гравець команди: Інша команда
- Контактна інформація:
Шановні друзі! Підкажіть де на Сихові можна пограти у волейбол(аматорський)? Дякую
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
qwerty-zex, грали в 96 школі, правда не памятаю коли. Треба пошукати на форумі, має бути така інформація з контактами
- ohrumm
- Гравець команди: Стрийський р-н
- Контактна інформація:
Чи то на мене грип так впливае чи що от не розумію питання де можна пограти волейбол шей аматорський по перше професіонали питають швидше де можна відпочити від волейболу бо вони не грають а важко працюють а по друге до аматорського належить навіть першість україни серед аматорських команд а по третє краще можливо написати " маю поняття в цій грі або вмію перебити мяч через сітку" і тоді все стає ясно про гравця аматорського волейболу!!! по четверте всі ми тут аматори сайт ж аматорського волейболу!!!
Уа то та школа де два спортзали де кілька років тому чемпіонат проводили чи то я шось далі путаю?
Уа то та школа де два спортзали де кілька років тому чемпіонат проводили чи то я шось далі путаю?
- Yelik
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Питання більше філософське кожен бачить свій "рівень" по різному.ohrumm писав:Чи то на мене грип так впливае чи що от не розумію питання де можна пограти волейбол шей аматорський по перше професіонали питають швидше де можна відпочити від волейболу бо вони не грають а важко працюють а по друге до аматорського належить навіть першість україни серед аматорських команд а по третє краще можливо написати " маю поняття в цій грі або вмію перебити мяч через сітку" і тоді все стає ясно про гравця аматорського волейболу!!! по четверте всі ми тут аматори сайт ж аматорського волейболу!!!
В 95 школі проводили чемпіонат, яка також на сихові.ohrumm писав:Уа то та школа де два спортзали де кілька років тому чемпіонат проводили чи то я шось далі путаю?
- ohrumm
- Гравець команди: Стрийський р-н
- Контактна інформація:
Для визначення рівня досить вказати розряд або назву змагань в яких брав участь хоча не факт бувають винятки:)? По собі сужу брав участь у турнірі з гучною назвою а толку З мене ніякого!
-
- Контактна інформація:
Доброго дня.
Кажіть, буда ласка, чи грає хтось на Сихові зара?
Кажіть, буда ласка, чи грає хтось на Сихові зара?