На Хімзаводі (це під сихівськм мостом біля колії) майданчик зробив директор п.Бобришов А.М. Зараз там тренується "Омега" і ветерани. Домовлятися треба безпосередньо з директором.
А у Пасіках - це на території школи. Директор Чудовець Михайло Боголюбович. Він сам фанат волейболу і прекрасна людина. Не буде проблем з тренуваннями.
Хто буде у Моршині то можете завітати на площадку на територій санаторію МОРШИН. у неділю там звжди хтось грає на 10.00 - 12.00 та у вихідні після 17.00
Morwun писав:Хто буде у Моршині то можете завітати на площадку на територій санаторію МОРШИН. у неділю там звжди хтось грає на 10.00 - 12.00 та у вихідні після 17.00
Дякую. Будемо, але коли Моршин заявиться у чемпіонат Львівщини з волейболу.
Є ідея - СТВОРЕННЯ відкритих площадок у Львові.Спершу потрібно знайти файні місця . Я можу виготовити декілька пар опор для сітки(тримачі можуть бути регульовані, стовпи не стаціонарні а зйомні). Ми ж не просящі а творящі! Тоді давайте створювати...
Якщо знаєте ще якісь площадки, діліться інфою при можливості зробіть фотку хоча б мобілкою і вишліть мені на пошту або викладіть в цій темі, а я додам її на карту.
ihor писав:якщо дома знайду фотки - викладу, але то давно вже було
Було б дуже добре!
Гляну
Yelik писав:
ihor писав:Вроді тут
В лісі?
Та, в лісі. З сторони дороги на Винниківське озеро ми добирались на роверах по лісних стежинах
Кілька разів я також заїджав на машині зі сторони Лисиничів, але там трохи оффроад.
На мапі не вкажу . але на пальцях можу пояснити. Якщо заходиш на озеро через ворота перед тобою знаходиться піщаний пляж. з плотилежної сторони озера знаходиться теж пляж ,біля якого на підйомі до лісу є площадка .